Informacije o dostavi

Opcije dostave i troškovi

U DaviBikes osiguravamo da je proces dostave brz, siguran i praktičan. Naši bicikli isporučuju se djelomično sastavljeni, što ti omogućuje da jednostavno dovršiš montažu kod kuće. Tako ćeš moći uživati u vožnji biciklom nakon samo nekoliko jednostavnih koraka

Trošak dostave

Dostava kurirskom službom: BESPLATNA za narudžbe iznad 100 Euro. Za narudžbe manje vrijednosti, trošak dostave automatski će se izračunati prilikom završetka narudžbe.

Vrijeme dostave

Vrijeme dostave obično je između 4 i 7 radnih dana, ovisno o tvojoj lokaciji. Nakon što pošalješ narudžbu, paket će biti pripremljen za otpremu, a dobit ćeš broj za praćenje kako bi mogao pratiti status dostave u stvarnom vremenu.

Koristimo usluge kurirskih službi UPS, što osigurava brzu i sigurnu dostavu na tvoju adresu.

Što trebaš znati?

Svi naši bicikli isporučuju se djelomično sastavljeni. To znači da ćeš prije prve upotrebe morati dovršiti nekoliko jednostavnih koraka montaže, kao što su:

  • Postavljanje prednjeg kotača
  • Podešavanje i učvršćivanje upravljača
  • Postavljanje pedala

Zahvaljujući tome, izbjeći ćeš složenu montažu, a tvoj bicikl bit će spreman za vožnju u najkraćem mogućem roku. Upute za montažu uključene su u paket, a ovdje smo za pomoć ako bude potrebno.

Pogledaj naš video

Brinemo se o tvojim narudžbama

Pobrinuli smo se da su svi paketi pažljivo zapakirani i ispravno zaštićeni za transport. Činimo sve da naručeni proizvodi do tebe stignu u savršenom stanju. Također, brinemo o okolini, koristeći reciklirajuće materijale za ambalažu i punjenje kad god je to moguće.